dilluns, 15 de novembre del 2010

Som tant insignificants com ens pensem?

Marta Balagué, Albert Godoy i Eli Amenós


Som tant insignificants com ens pensem?
Tipus de fotografia: Fotografia del natural
Sabem que hi ha molts tipus de persones; alts, baixos, prims, grassos, rossos, morenos... Algunes persones amb l’autoestima pels núvols i d’altres amb l’autoestima pel terra. La pregunta és si som tant insignificants com un simple insecte. Ens la podem plantejar de moltes maneres diferents, per una persona amb molta autoestima ens respondrà que no i una altra persona completament diferent en afirmarà la qüestió. D’altra banda, podem pensar que nosaltres som una petitíssima part d’un món immens, per tant la pregunta seria diferent. En canvi si ens plantegem la pregunta comparant-nos amb un insecte, la resposta seria molt diferent. Cadascú pot tenir la seva opinió, i aquesta pregunta pot tenir moltes matisacions i respostes a opinar...
Hem decidit triar la pregunta anterior per a la fotografia, ja que hem pensat que un insecte pot semblar molt insignificant, i el podem comparar amb la figura d’un ésser humà. Aquesta pregunta i la fotografia ens dóna molt a pensar i és interessant parar-se a pensar alguna vegada aquestes coses.


1 comentari:

  1. Aquest és el títol que més m'ha cridat l'atenció, ja que em fa pensar en la meva pròpia existència i el seu valor. Al meu parer, la imatge més adeqüada hagués estat la del planeta Terra dins la immensitat de l'espai, simbolitzant la insignificància del nostre planeta i la conseqüent intranscendència de la nostra existència.
    Crec que cada persona és única i irrepetible i, tot i ser una petitíssima part de l'univers, som importants.

    Anna Bou

    ResponElimina