diumenge, 14 de novembre del 2010

Som realment lliures?


Jénnifer Fernández, Celia Sánchez, Annabel Riasol
Som realment lliures?
Fotografia del natural
Disciplina filosòfica: Acció humana ► Ètica
El concepte de llibertat avarca dos tipus: la llibertat interna i la llibertat externa, però moltes vegades l’externa depèn de la interna o al contrari, que l’externa no depengui per res de la interna (un exemple seria el dret d’expressió: llibertat interna que segons on no pot ser externa), i a l’inrevés. Moltes persones diuen que som lliures 100% però, ens plantegem certs dubtes: exercim al 100% la nostra llibertat? Som lliures realment?
Hem triat aquesta pregunta ja que el fet de la llibertat, sobretot la d’expressió i d’informació, està molt present avui en dia. Ha generat molt debat a partir de certes prohibicions que dictamina la llei i de les censures realitzades a d’altres països.
 

1 comentari:

  1. M'ha agradat aquesta fotografia i el seu plantejament perque crec que el sistema en com funciona el món actualement ens fa creure que som lliures però en realitat estem molt més encadenats a lo que els que tenen poder volen per nosaltres de lo que ens podriam imaginar. En la nostra soletat som completament lliures, però sense parlar d'obligacions ni de prohibicions no ens podem mostrar completament lliures perque ens veiem condicionats per les circumstàncies. Però relament es necessari ser completament lliure per viure la vida al màxim?

    Héber Bernaus Martí

    ResponElimina