diumenge, 14 de novembre del 2010

Realment volem ser lliures?

Bernat, Núria i Lídia
Realment volem ser lliures ?
No n’hi ha prou en desitjar la llibertat sinó que s’ha de voler. Avui en dia l’esclavitud existeix de una manera emmascarada, els pobres són esclaus dels rics ja que han de treballar per ells i els rics són esclaus de la política ja que l’han de subornar per a que no els perjudiqui alhora de fer negoci. Però d’una certa manera la política es esclava dels rics ja que ells els limiten alhora d’actuar. És a dir desitgem ser lliures però no ho som , si ho volguéssim ser ens allunyaríem de la societat però sabem que la necessitem per viure  .
Tenim que pagar un preu molt alt per ser lliures , el qual no estem disposats a pagar, per això diem que no n’hi ha prou amb desitjar-la.
Foto: Aquesta ens mostra una persona que es sent lliure ,com el aire que l’envolta .

1 comentari:

  1. De les tres fotografies que he triat la que m'agrada més sens dubte és aquesta! M'ha criat l'atenció el color, el vestuari, el paisatge triat... A més crec que el títol s'hi escau molt bé i és impactant. El text et fa reflexionar durant una bona estona i trobo que té molta raó. La meva opinió és que està molt ben plantejat.

    Neus

    ResponElimina