dilluns, 15 de novembre del 2010

Què hi ha més enllà?

Albert Godoy, Eli Amenós, Marta Balagué

Què hi ha més enllà?
Tipus de fotografia: Fotografia del natural
Disciplina filosòfica: Filosofia del coneixement
Les persones sempre ens hem preguntat què hi havia més enllà. Sempre hi ha hagut la curiositat de saber més del que sabem i d’investigar el que desconeixem. Des de sempre s’ha tingut la sensació de que hi havia un ésser superior a nosaltres que ens ajuda i no estem tan sols, no obstant això, la ciència ho desmenteix. Però realment ningú sap què ens trobarem més enllà de les nostres fronteres. I… què hi ha darrere d’aquestes fronteres?
Hem triat aquesta pregunta per a la fotografia ja que pensem que les imatges del cel i els núvols sempre han estat “misterioses” i és una pregunta que es pot desenvolupar de moltes maneres diferents.

2 comentaris:

  1. Aquesta és la meva fotografia preferida. M'agrada tant per la relació amb la pregunta com per la foto en sí (el contrast de llum, la panoràmica escollida, etc.). Crec que està ben triat el fet dels núvols tapant el Sol perquè és com la mena de boira que envolta totes les preguntes de la humanitat. A més, també es pot interpretar el tema del més enllà com a què hi ha després de la mort i si existeix el cel, o sinó relacionat amb la llibertat: veiem les grues i les cases de la nostra ciutat però hi ha alguna cosa més, fins i tot podríem dir desconeguda, darrere de tot això.

    Celia

    ResponElimina
  2. Aquesta és la fotografia que m'ha agradat més perqué la relació de la fotografia, amb la pregunta està totalment relacionada, a més a més la imatge es alucinant, per qué juga amb la llum,i les ombres ,i queda perfecte sincerament m'agrada molt.

    Daniel

    ResponElimina