FEM FOTOGRAFIES FILOSÒFIQUES !!!

Aquesta activitat està vinculada a la  MOSTRA DE FOTOFILOSOFIA.  
Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia proclamada el 2002 per la UNESCO a celebrar cada tercer dijous de novembre, es convoca la Mostra de Fotofilosofia. Volem enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels Instituts de Catalunya. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.
A l'INS Alfons Costafreda, aquesta activitat es focalitza en el Tema 1 del curs: Introducció a la filosofia, i vol posar imatges a les diverses preguntes que es fa la filosofia,  per fer-les més potents, per tal d'aportar-los  una altra dimensió, per fer que el pensament comenci pels ulls... en definitiva, per mantenir activa la nostra capacitat de sentir curiositat. Els apunts, exercicis i documents de classe, internet, i la conversa o debat amb els vostres companys us ajudaran a plantejar-vos aquestes preguntes.

El funcionament i les instruccions d'aquesta activitat s'indiquen al Moodle de Filosofia.

Tant en aquest blog com en el blog de la convocatòria podeu fer un cop d'ull per veure les fotografies presentades altres anys i per altres instituts, que ens poden estimular el pensament i donar idees. Tanmateix, no han de ser models a seguir. Procureu ser creatius i originals.


Bona feina i Click!! Clik!! Clik!! Clik!!...