diumenge, 14 de novembre del 2010

Perquè tenim por de les armes i no de les drogues ?


Bernat, Núria i Lídia
Perquè tenim por de les armes i no de les drogues ?
Tenim por de les armes ja que et poden matar a l’instant d’una manera física o ferir-te en canvi les drogues  et porten algun tipus de satisfacció però tacaven matant a la llarga, físicament també però més lentament.
En la foto es dona per suposat que les dos coses maten i que son igualment perilloses ja que les armes no són adictives però efectives alhora de mate i les drogues són adictives i perilloses.
La societat ens ha ensenyat molt obertament el perill que comporta una arma ,a través de les pel·lícules de acció ,i en canvi les drogues fins fa poc no estaben molt mal vistes, ja que, si observem les pel·lícules americanes antigues tots ,o casi tots els personatges surten fumant, fins i tot en els dibuixos infantils  com per exemple :lucky luke o cruella de vil(101 Dàlmatas)
La foto esta dividida en, la vida (ésser viu) i en la mort (armes i drogues).

2 comentaris:

  1. De les tres fotografies que m'han cridat mes l'atenció he escollit aquesta per a comentar.
    Penso que té raó i que està molt ben plantejada.
    Tots tenim por de les armes perquè sabem que et poden matar en canvi no en som conscients que les drogues ens poden fer el mateix.
    Per sort actualment ens estan informant molt més sobre els efectes que tenen les drogues i en podem prendre consciencia del perill que suposen.

    Anna Farriol

    ResponElimina
  2. Aquest títol m'ha cridat l'atenció perquè crec que és molt cert.
    Jo crec que la gent té por de les armes pel dolor físic que pots sentir, en canvi les drogues no sents un dolor físic però t'hi enganxes i també t'acaven matant, encara que sigui més lentament.
    Penso que la foto també està ben escollida, és original el fet de posar un cigarro dins d'un arma.


    Judit Galceran

    ResponElimina