diumenge, 14 de novembre del 2010

És absurd desitjar allò que és impossible?


Daniel, Anna i Sílvia
És absurd desitjar el que és impossible? 
Tipus de fotografia: Natural  
La fotografia mostra com una persona pensa en un acte impossible  saben que mai es complirà,per això li dona una esperança en un futur,llunyà o pròxim intentant oblidar-se de la seva pròpia realitat . Els elements usats com ara  el llibre ajuda a crear un ambient imaginari de la seva  pròpia llibertat ,de manera que d’aquest mateixa ha tingut la seva font d’energia  respecte la seva llibertat personal,la música representa que intenta desconnectar de la seva realitat de manera que no es pugui distreure i que estigui concentrada en els seus pensament.
Hem triat aquesta pregunta perquè cada un tenim desitjos o pensaments que són impossibles. Encara que sapiguem que no es podran complir tenim l’impuls de desitjar-ho perquè ho volem i ho necessitem. 
Hem triat aquesta foto perquè pensem que aquesta escena mostra com una persona pot pensar amb l’impossible per a ella, com poder volar o ser lliure.

2 comentaris:

  1. m'agrada molt aquesta fotografia per que em transmet tranquilitat. I és quan jo estic tranquila que sé què desitjo i què no desitjo. Crec que desitjar el que és impossible no és absurd. Si no desitjessim coses, encara que siguin impossibles no tindriem res que ens ajudés a tirar endavant.

    ResponElimina
  2. M’ha agradat molt la foto i la pregunta, ja que tothom en un moment o altre de la seva vida a desitjat algun impossible, però es aquests desitjos impossibles que ens fan continuar esforçant i tirar endavant, traient lo millor de cadascú per tal d’arribar algun dia al nostre impossible, perquè ni que sapiguem que sigui molt difícil o inclús impossible, tots somiem a aconseguir-ho, ens desperta la imaginació i les ganes de lluitar pel que desitgem, ja que sempre en el fons ens queda un bri d’esperança d’aconseguir lo impossible.



    Annabel Riasol Torres

    ResponElimina