diumenge, 14 de novembre del 2010

Com sabem tot el que sabem ?

Daniel, Anna i Sílvia

Com sabem tot el que sabem ?
Tipus de fotografia: Preparada. A quina disciplina filosòfiques pertany: Teoria del coneixement
La fotografia mostra una persona envoltada de pots de vidre amb les paraules saviesa, sabiduria i saber que representen el seu coneixement. El que sap pot ser de diferents temes com ara la cultura, estupidesa, curiositats, musica, esports... El pots de  vidre estan buits perquè la persona realment no sap tot el que sap, fins que li plantegin una pregunta en la qual ell trobarà la resposta dins d’un recipient de vidre ,si la sap. Les ulleres simbolitzen que el noi esta confós perquè no sap amb precisió on trobar la seva sabiduria.
Hem triat la pregunta perquè és una qüestió en que ningú i pensa però que tothom i està sotmès i hem triat aquesta fotografia perquè pensem que es una bona manera per explicar i poder entendre la pregunta.

1 comentari:

  1. Doncs a mi m'ha agradat aquesta, ja que la pregunta em sembla molt interessant( com sabem tot el que sabem? ) és una pregunta que podem pensar que és in significativa però realment té molt significat , ja que la majoria de persones no ens ho preguntem i ens ho hauríem de preguntar més sovint. La imatge també m'agrada ja que està molt ven preparada i relacionada amb el tema.
    NAIMA.

    ResponElimina